18:30

Horndals IF

Referat: Skogsbo/Avesta IF U - Horndals IF

SAIF U - Horndals IF 7-4 (5-2)

Tung förlust i en konstig match där tyvärr domaren tar för mkt plats efter att göra alldeles för många felbeslut. Inget vi förlorar på men skapar irritation och oro alldeles i onödan.

Annars börjar vi klart bäst och skapar oro i deras försvarslinje gång på gång. 0-1 kommer i matchminut 7 genom en snygg chipp av Alik Ozmanov efter framspelning av Peter Krantz.
Innan dess hade vi t.o.m. kostat på oss att missa en straff.

0-2 gör Peter Krantz via en lobb efter en fin djupledsboll av Martin Wallin. Så länge ser det riktigt bra ut. Kanske gick det alldeles för enkelt i början för efter 15-20 minuter av matchen tar SAIF över spelet, eller rättare sagt vi står still och bara tittar på boll... I 25:e minuten kommer 1-2 och sedan går det av bara farten, så pass att SAIF har ledningen i halvtid med hela 5-2.

I andra halvlek ökade SAIF på till 6-2 innan vi sista 20 börjar ta oss i kragen igen. Martin Wallin nickade då in 6-3 efter frispark slagen av Johan Eklind. 6-4 gör Alik strax därefter efter inlägg av Johan Eklind.

Vi har bud på ytterligare mål, bl.a. genom stolpskott av Albin Sjöström samt ribbskott på frispark av Johan Albertsson.
Istället fastställer SAIF slutresultatet till 7-4.

Som sagt, konstig match, där vi faktiskt med lite flyt kunnat tagit minst 1 pinne. Bra spel första och sista 20 minuterna från vår sida som vi tar med oss i framtida matcher. Bedrövligt under tiden som spelades däremellan, som vi måste förbättra.

Bäst i Horndalströjan var unge backen Tony Nilsson som för övrigt fyllde 16 år idag. Grattis!